dissabte, 18 de febrer del 2012

Melmelada de kiwi

 

Suposo que us haureu adonat que m'he proposat provar totes les combinacions possibles de melmelades.
En aquest cas, mai m'havia plantejat que de kiwi però també se'n pot fer i voilà... Melmelada de kiwi.

Al tractar-se d'una fruita un pèl àcida, la melmelada resulta no ser gens empalagosa.
Doncs, un altre gran descobriment pel nostre rebost ja que de kiwi en podem trobar tot l'any i fer-ne a qualsevol època.

Ingredients:
1kg de kiwis sense pell
750 gr de sucre
suc de mitja llimona

Preparació:

Pelar els kiwis, barrejar amb el suc de llimona i el sucre.
Deixem masserar la fruita una bona estona (1h com a mínim).
Possem la cassola al foc i quan arrenqui a bullir en baixarem la intensitat.
Aproximadament amb uns 40 minuts en trindrem prou però recordeu, per saber si és prou espessa possem una culleradeta en un plat, el possem a la nevera o deixem refredar, a continuació inclinem el plat.
Si rellisca amb facilitat, probablement encara li queden uns minuts de cocció.
Per consultar com envasar les melmelades cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada