dissabte, 25 de febrer del 2012

Melmelada de Kiwi i plàtan

Un altre esmorzar de 20 sobre 10!
Un cop més agraeixo a la Jordina la fotografia de la melmelada.
Cada vegada em sorprenen més les melmelades. Tenint en compte que les industrials no m'agradaven... doncs.... qui ho diria!
Realment, aquest món ha estat tot un descobriment i haig de dir que fins el moment aquesta és una de les que he preparat que més m'han agradat  fins el moment.
Som-hi!

Ingredients:
700 gr de kiwis  (sense pell)
300 gr de plàtan (sense pell)
500 gr de sucre
suc d'una llimona

Preparació:
Heu de tenir present que el plàtan és un fruita que ràpidament s'oxida per aquest motiu en primer lloc prepararem el suc de llimona.
Pelarem els kiwis i els barrejarem amb el sucre, així mentre maceren aniran alliberant l'aigua.
Pelarem els plàtans i els tallarem a rondanxes, incorporem al kiwi i a mesura que anem tallant, abocarem el suc de llimona a cullerades.
Ara ja iniciem el procediment habitual.
Possarem al foc a temperatura alta fins que bulli, llavors baixem el foc i deixem uns 45 minuts.
Si ens agrada trobar trossets a la melmelada podem deixar-la tal i com està o simplements trinxar amb una forquilla. Si us agrada sense trossos (com a mi) passarem pel túrmix.
Comprovarem que està al punt i procedirem a envasar.
Si vols informació de com fer-ho, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada