dissabte, 24 de març del 2012

Brownie de xocolata blanca

Avui li toca a Sugar Mur,  aquest juntament amb el Rincón de Bea són els que més sovint visito per trobar la meva propera preparació, o creació?


El brownie de xocolata blanca.

Com ja va sent el costum... si ens despistem ens quedem sense foto!
Ingredients:
Ous
Sucre
Xocolata blanca
Mantega
Farina tamissada
*Llevadura
Pesarem els ous i afegirem la mateixa quantitat de la resta d'ingredients.
*De llevadura en possarem 1/2 cullerada de postre per ou.


Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Pesem els ous per poder preparar tots els ingredients.
Fondre la mantega i la xocolata blanca i deixem refredar una mica.
Mentre batem els ous i el sucre amb una batedora elèctrica fins que blanquegin, no tingue pressa pot trigar entre 3 i 5 minuts.
Afegim la mantega i la xocolata fosses amb una espàtula.
Incorporar la farina amb el llevat suaument fins que quedi una massa homogènia.
Introduir al forn uns 35 minuts aproximadament.

Nota: Jo no vaig triar bé el motlle i va trigar massa a coures, conseqüència, em va quedar un pèl torrat tot i que estava molt bó.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada